Ini adalah warna rahsia Samsung untuk Galaxy S24

Ini adalah warna rahsia Samsung untuk Galaxy S24

Jika anda merancang untuk prapesan Samsung Galaxy S24 atau Galaxy S24 Ultra hari ini, anda akan berhadapan dengan keputusan yang sangat penting berkenaan warna telefon baharu anda.

Ini adalah warna rahsia Samsung untuk Galaxy S24

Jika anda mendapat S24 di Amazon, Best Buy atau daripada pembawa anda, anda akan menemui empat gaya OK untuk dipilih. S24 dan S24 Plus datang dalam Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet dan Amber Yellow. Inginkan S24 Ultra? Anda boleh memilih daripada Titanium Violet, Kuning, Hitam atau Kelabu. Mereka adalah pilihan yang baik, dan ia bagus untuk melihat beberapa simetri pada ketiga-tiga telefon.

Warna hijau yang menyegarkan

Jika anda prapesan mana-mana model Galaxy S24 terus dari tapak web Samsung, anda akan menemui tiga warna eksklusif lain yang anda tidak boleh dapatkan di tempat lain. Yang pertama ialah Jade Green/Titanium Green — bergantung pada model S24 yang anda pilih.

Ini adalah warna rahsia Samsung untuk Galaxy S24

Ia adalah warna hijau pudina yang sangat menyenangkan dan hampir menenangkan. Ia kelihatan cantik, terutamanya dengan sempadan titanium kelabu yang anda perolehi pada varian S24 Ultra.

Tengok biru tu!

Satu lagi warna eksklusif dipanggil Sapphire Blue/Titanium Blue. Ia adalah rona biru pastel, dan ia kelihatan serupa dengan warna Biru Langit yang ditawarkan Samsung tahun lepas pada Galaxy S23 Ultra.

Ini adalah warna rahsia Samsung untuk Galaxy S24

Sama seperti hijau, ia berjaya menjadi warna yang sangat sejuk tanpa kelihatan terlalu membosankan. Dan sekali lagi, saya sangat suka bagaimana ia berbeza dengan bingkai titanium S24 Ultra. Ia adalah rupa yang hebat.

Oh, sangat oren

Akhir sekali, tetapi pastinya tidak kurang, warna eksklusif ketiga untuk siri S24 ialah Oren Batu Pasir/Oren Titanium. Ini adalah warna oren yang dalam dan berwarna-warni, dan saya tidak ingat kali terakhir saya melihatnya pada telefon seperti ini.

Terdapat khabar angin bahawa kami akan melihat sesuatu yang serupa untuk iPhone 15, tetapi itu tidak pernah menjadi kenyataan.

Jangan ketinggalan untuk mendapatkan warna terbaik S24

Menyembunyikan warna telefon pintar eksklusif di tapak webnya bukanlah sesuatu yang baharu untuk Samsung, tetapi ia sentiasa menjadi peringatan yang baik untuk mengadakan pelancaran Galaxy baharu. Warna standard Galaxy S24 tidaklah buruk dalam apa cara sekalipun, tetapi warna eksklusif Samsung jauh lebih menarik perhatian.

Anda tidak akan membayar tambahan untuk warna baharu, dan tapak web Samsung mempunyai beberapa tawaran prapesanan terbaik yang anda akan dapati, jadi anda juga boleh mula membeli-belah di sana.